“Recht door Zee”: Paardencoaching vanuit Noordwijk

Mirjam Rutten, een psychosociaal therapeut en paardencoach uit Noordwijk, is van plan haar boek “Recht door Zee” te schrijven. Ze wil haar ervaringen en benaderingen van paardencoaching delen om mensen, vooral met burn-out, te helpen. Om het boek te realiseren, zoekt Mirjam naar donaties om de eerste druk te financieren.

Info en foto: Richard van Egmond

Paardencoaching wordt steeds meer erkend als een effectieve manier om zelfbewustzijn en communicatievaardigheden te ontwikkelen. Rutten’s boek zal haar unieke inzichten en methoden beschrijven, evenals de vier basiselementen van paardrijden en hoe deze kunnen bijdragen aan een stabiel leven.

Het boek richt zich op een breed publiek, van mensen die geïnteresseerd zijn in paardencoaching tot professionals en aspirant-paardencoaches. Om Mirjam te helpen met de financiering van “Recht door Zee”, dat wordt verwacht in november 2023, kun je een donatie doen via haar website: https://paardencoachaanzee.nl/boek.

Deel dit bericht

Scroll naar boven