“Kunst uit de Kast” bij VV Noordwijk

Vrijdag heeft wethouder Roberto ter Hark samen met Nicole v.d. Linden de expositie geopend met als titel “Kunst uit de kast” Kunst uit de Kast is de plek om pareltjes zichtbaar te maken en ze voor een leuke prijs aan te bieden. Kunst moet voor iedereen toegankelijk zijn. De expositie is te bewonderen op 25 maart van 10.00 –  16.00 uur te zien in het Business Home van de voetbalclub, Duinwetering 105, Noordwijk.

Tekst en foto: Richard van Egmond

Even voorstellen:

Hoi, ik ben Nicole van der Linden.  Kunst is een deel van mij: dans, fotografie en schilderen vormen voor mij een mooie uitlaatklep van emoties, energie en schoonheid. Het is een rode draad door mijn leven, net als mijn liefde voor de natuur en dieren. Deze zul je dan ook veel in mijn schilderijen terug zien.

Kunst uit de Kast heb ik opgericht met de gedachte de verborgen parels zichtbaar te maken voor het grote publiek. Het dient als een platvorm voor alle kunstenaars die hun schilderijen voor vriendelijke prijzen aanbieden. Iedereen kan kunst kopen, want er zijn fantastische schilderwerken voor ieders  smaak en ieder budget. Kunst moet toegankelijk zijn voor iedereen!

Mocht je interesse hebben in een schilderij onder ‘ons aanbod’. Mail mij naar info@kunstuitdekast.nl

Deel dit bericht

Scroll naar boven