Opening speeltoestel OBS Wereldwijs

Woensdag opende wethouder Dennis Salman een nieuw speeltoestel van OBS Wereldwijs. Dit d.m.v. het lint door te knippen. Dit is voor de kinderen van deze school een ware aanwinst. Een paar jaar geleden werd deze speelplaats  al met veel groen ingericht en omgeven. Alle leerlingen waren door het dolle heen en blij met deze nieuwe aanwinst.

Tekst en foto: Richard van Egmond

De Noordwijkse openbare basisschool de Jutter heeft vanaf augustus 2021 een nieuwe naam  gekregen. Het onderwijsgebouw in de wijk Vinkeveld draagt voortaan de naam Wereldwijs. De school werkt niet met losse vakken zoals geschiedenis, aardrijkskunde en creatieve vorming, maar geeft het onderwijs in samenhang.

Ook wordt in kleine groepen en met een centraal thema gewerkt. Zo worden de kinderen voorbereid op hun verdere toekomst en wereldwijs gemaakt. De nieuwe naam past daarom beter bij het doel van de school. De naam Wereldwijs is dinsdagochtend door leerkrachten onthuld. De presentatie van de nieuwe naam maakte onderdeel uit van de feestweek op school vol met activiteiten.

 

 

Deel dit bericht

Scroll naar boven