10-jarige Noordwijkse bakt cupcakes: € 300 voor Giro 555

Uren stond de 10-jarige Isabella uit Noordwijk zondag in de keuken. Maar liefst 96 cupcakes bakte zij en daarmee haalde ze ruim € 300 op voor Giro 555.

Tekst: Richard van Egmond

Roze, witte en blauwe cupcakes met sprinkles, hartjes en parels bakte Isabella om zo haar steentje bij te dragen voor de slachtoffers van de aardbeving en hun nabestaanden. De baksels werden vervolgens in mooie doosjes afgegeven bij haar sponsoren. De opbrengst schenkt ze volledig aan Giro 555.

Het is niet de eerste keer dat Isabella bakt voor een goed doel. Vorig jaar organiseerde ze eenzelfde soort actie om geld op te halen voor mensen in Oekraïne. Toen haalde ze bijna 100 euro op.

Herdenking slachtoffers aardbeving in Noordwijk.

De stichting “Samen voor Vrede” organiseert samen met Vluchtelingenhulp Noordwijk een solidariteitsbijeenkomst voor de slachtoffers van de verwoestende aardbeving in Turkije en Syrië.

Inwoners en instellingen worden van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn, net als de in Noordwijk verblijvende Syrische vluchtelingen en familieleden van slachtoffers uit Turkije en Syrië.

De herdenking  is op vrijdag 17 februari in de Oude Jeroenskerk. De kerk is open vanaf 19.45 uur en vanaf 20.15 uur is er een kort programma waarin onder andere burgemeester Wendy Verkleij zal spreken. Rond 21.00 uur wordt het programma  beëindigd, waarna nog even kan worden nagepraat.

Deel dit bericht

Scroll naar boven