Art & Luxury Fair in Huis ter Duin

In het prestigieuze Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk vindt op 18 en 19 februari 2023 de eerste editie plaats van de Art and Luxury Fair. Bezoekers kunnen van 12.00 tot 20.00 uur een mooie dag beleven.

Tekst en foto: Richard van Egmond

Bewonder uitmuntend vakmanschap op het gebied van kunst, lifestyle, fashion. Bekende merken tonen de nieuwste producten en grote namen uit de kunstwereld exposeren hun werken. Daarnaast zijn er proeverijen en doorlopende demonstraties van werkende kunstenaars.

Dit is de eerste high-end fair waarbij beleving centraal staat. De bezoekers worden door kunstenaars meegenomen in het creatieve proces met als initiatief om de makers, die het ,hoogst verfijnde vakmanschap in Nederland representeren, direct in contact te brengen met het publiek.

Met dit initiatief willen wij bijdragen aan talentontwikkeling van jongeren, o.a. door midde van het aanbieden van creatieve workshops en museumjaarkaarten aan kinderen van minder bedeelden. Eveneens willen wij een jong talent in een exclusief segment op weg helpen door deze direct in contact te laten komen met de doelgroep door middel van een plek te gunnen op het evenement.

  • 18 & 19 februari 2023
    12.00 uur – 20.00 uur
  • Locatie: Grand Hotel Huis ter Duin, Koningin Astrid Boulevard 5, 2202 BK Noordwijk aan Zee
  • Dresscode: Tenue de Ville
  • Ticketprijs: 20,-

Tickets zijn verkrijgbaar aan de receptie van Grand Hotel Huis ter Duin

Deel dit bericht

Scroll naar boven