Raponsel neemt publiek wederom mee naar “De Bonte Jaren Tachtig

Eerder speelde Theatergroep Raponsel al voorstellingen over de Jaren 60  en 70. Nu was het de beurt aan “De Bonte Jaren Tachtig”.

Tekst en foto´s: Richard van Egmond

In oktober 2022 speelde Raponsel al twee keer de Vinkenhof vol en afgelopen weekend was de zaal drie keer vol met een enthousiast publiek. Alle prominenten uit deze roemruchte jaren kwamen weer voorbij: van Madness tot Doe Maar en van de Familie Knots tot Dallas en Dynasty. En van Tina Turner en Madonna tot Mien Dobbelsteen en Theo en Thea. Tussen de sketches door werden door de theaterband bekende nummers uit de jaren ’80 gespeeld.

Veel complimenten na afloop voor de teksten, die zoals gewoonlijk, weer bomvol stonden met verwijzingen naar films, muziek, televisieprogramma’s, boeken en actualiteiten van toen. In het najaar volgen nieuwe voorstellingen.

Deel dit bericht

Scroll naar boven