Noordwijkse weekend in het teken van het nieuwe jaar

Dit Noordwijkse weekend (+ maandag) staat in het teken van het nieuwe jaar. Nieuwjaarsgala, Nieuwjaarsconcert en een nieuwjaarsreceptie.

Door Richard van Egmond

Nieuwjaarsgala Noordwijk 2023

Na twee jaar stilstaan is het eindelijk weer zover. Op 6 januari mogen de galajurken en smokings weer uit de kast en de voetjes van de vloer! Zorg er dus voor dat de eerste vrijdag van het nieuwe jaar vast staat in de agenda

Grand Hotel Huis ter Duin
Kon. Astrid Boulevard 5
2202 BK Noordwijk

Vrijdag 6 januari 2023 20.00 – 02.30 uurKaarten voor €35,-

Noordwijks Nieuwjaarsconcert

Het Noordwijks Nieuwjaarsconcert, een feestelijke begin van het nieuwe jaar!

Op zondagmiddag 8 januari 2023 vindt voor de 35e keer het Noordwijks Nieuwjaarsconcert plaats. De 35e editie van het Noordwijks Nieuwjaarsconcert belooft zeer verrassend te worden. Voor u treden op die middag het kwaliteitskoor Elan uit de Zilk, het A-orkest van Harmoniekapel Crescendo en als grote verrassing zal zanger Maurits Draijer een solo optreden gaan verzorgen. Het concert wordt gehouden in het Grand Hotel Huis ter Duin te Noordwijk aan Zee.  Een entreebewijs kost € 15,00 p.p. dit is inclusief een consumptie. Kaarten verkrijgbaar Op zaterdag 7 en zondag 8 januari 2023 zijn entreekaarten uitsluitend nog te koop bij de receptie van het Grand Hotel Huis ter Duin. (Zolang de voorraad strekt)

Nieuwjaarsreceptie gemeente Noordwijk

  • Maandag 9 januari 2023 om 18.00 uur
  • Locatie: NH Congrescentrum Leeuwenhorst in Noordwijkerhout
  • Burgemeester Wendy Verkleij houdt een nieuwjaarsspeech.

Deel dit bericht

Scroll naar boven