SKROETS ook last van hoge energierekening

Na een jaar afwezigheid door corona was Skroets weer de Muze. Dit keer ook bijzonder, dat er zowel een tolk gebarentaal als een schrijftolk aanwezig waren.; Dit werd zeer gewaardeerd door de doven en slechthorenden in de zaal.

Tekst en foto’s Richard van Egmond

De voorstelling Skroets gaat met de tijd mee. Dat bleek zondagmiddag tijdens de twee drukbezochte voorstellingen in theater de Muze. Al 16 jaar lang speelt toneelgroep Raponsel deze humoristische en ontroerende kerstvoorstelling.

Een voorstelling voor het hele gezin! Sommige Noordwijkse gezinnen bezoeken jaar in, jaar uit de voorstelling en voor deze trouwe bezoekers is het altijd weer de vraag welke veranderingen er in het stuk zijn aangebracht.

En zo hoorden ze Skroets zelf een opmerkingen tegen zijn Engelse secretaresse juffrouw Kretsjit  maken over een koffietje van een carnavals koffie apparaat en atrofieer.  Ook werd diamond painting met een shotje genoemd als hobby en als sport zwemmen in bacardi lemon.

Natuurlijk liep gierige Skroets ook te klagen over de hoge energierekeningen. De drie Feeën, Van Gisteren, Van Daag en Van Morgen, kregen de zaal muisstil met hun prachtige driestemmige lied: ‘Spijt’. Volgend jaar komen Skroets, Juffrouw Kretsjit, Heddewig, Tiny Kim en alle anderen zeker weer naar De Muze .

Deel dit bericht

Scroll naar boven