Noordwijks weekend vol met kerst plezier

Kinderkerstwandeling, kerst bij Winterwonderland en kerstbioscoop. Er is dit weekend weer van alles te doen in Noordwijk, Voor ieder wat wils en voor alle leeftijden. Hierbij de highlights op een rijtje.

Tekts en foto’s: Richard van Egmond

KinderKerstwandeling 2022

Na het succes van voorgaande jaren organiseren Kleijnkoor Academy en de Vereniging De Oude Dorpskern ook dit jaar samen vlak voor Kerst  “de Kinderkerstwandeling” .

Vrijdag 23 december 2022; 17:00 – 18:00 uur. Locatie: De Oude Jeroenskerk, Noordwijk Binnen

Kom helemaal in de kerststemming bij de Kinderkerstwandeling. De wandeling begint in De Oude Jeroenskerk met het optreden van het Kinder Kleynkoor en een mooi kerstverhaal, gevolgd door de lampionnenoptocht door de Voorstraat richting Landgoed Calorama. De kinderen krijgen een lampion (gemaakt door Paspartoe Noordwijk). Na afloop is er voor iedereen warme chocolademelk.

Kerstbioscoop De Muze Noordwijk

December, de maand van Sinterklaas, Kerst én de Kerstbioscoop in De Muze!  Films voor jong en oud van “Knor”toto “Hotel Sinesta”

Theater de MUZE, Wantveld 2, 2202 NS Noordwijk

Kerst bij Noordwijk Winter Wonderland – Fonduen of 4 gangen

Voor 1ste en 2de kerstdag hebben we live muziek van The Beards. Verwacht leuke kerstnummers, heerlijke achtergrond muziek en een spectaculaire entourage. Perfect voor de hele familie. De kids kunnen lekker schaatsen en u kunt genieten van een uitgebreid fondue menu of een 4 gangen diner.

Het fondue menu (49,50 p.p.)
Vooraf beginnen shared voorgerecht met allemaal lekkernijen.
Als hoofdgerecht Kaas Fondue OF Fondue Chinoise (Vlees fondue in boullion)
*Per 2 personen te bestellen)
Het dessert is een heerlijke warme Afpel Strudel

Zie voor meer informatie:

Home

December-activiteiten bij de Dierenhoeve Noordwijkerhout

Zondag 25 december en maandag 26 december is De Dierenhoeve gesloten. Dinsdag 27 december
Van 13:30 tot 14:30 uur; appelflappen bakken in Het Koffiehuis. Terwijl de appelflappen afgebakken worden in de oven, is er een rondleiding over de boerderij en kunnen de geiten gevoerd worden.

Deel dit bericht

Scroll naar boven