Mano & Noa een inspiratie voor ouders en kinderen.

Vrijdagmiddag opende wethouder Roberto Ter Hark samen met de jonge ondernemers Berdine en Joyce de deuren van Mano & Noa. Niet zomaar een winkel in de Kerkstraat 87, maar een beleving voor ouders en kind.

Foto’s en tekst Richard van Egmond

Daarmee is het dorpscentrum van Noordwijk Binnen een leuk concept rijker. Een initiatief van de jonge Noordwijkse onderneemsters Berdine en Joyce, die een prachtig concept neerzetten om hun missie te verspreiden: Ouders en kinderen inspireren om datgene te doen waar je het meeste plezier aan beleeft en je het meest in verbinding zet met jezelf en je omgeving.

Mano & Noa is een plek komt waar jij en je kind je helemaal thuis voelen. Waar je rust en plezier ervaart onder het genot van een goede kop koffie en wat lekkers voor je kind. Dat ze een verrassend assortiment aanbieden met duurzame merken. Kinderkleding, speelgoed, decoratie en sieraden voor de ouder.

Dat de dames als ambitie hebben om ook een kenniscentrum te worden voor alle topics rondom het ouderschap. Hierover enkel een tipje van de sluier: als zogeheten member, zal je maandelijks gave lezingen van experts bij kunnen wonen.  Joyce is ook als kindercoach werkzaam (www.wordenwatjewil.com) in Mano & Noa.

De deuren van Mano & Noa staan voor jullie open!

Dinsdag t/m vrijdag 08.30-17 en zaterdag van 10.00-17u

Deel dit bericht

Scroll naar boven