Een Noordwijks weekend vol kerst en bitterballen

Wil jij er dit weekend op uit? Het weekend in Noordwijk staat in het teken van kerst en bitterballen. Meer weten? Lees het artikel.

Tekst en foto Richard van Egmond

  • Kerstparade in Noordwijk

Kerstparade celebration Christmas time!
Kom je gezellig langs? De Kerstman met zijn Elfen komen op bezoek in de Hoofdstraat samen met de Christmas ganzen-parade, de Christmas trein express, het Dickens koor, een Disney groep en het Christmas dance team kortom teveel om op te noemen.

Zaterdag 10 December 2022
Van 12:00 toto 17:00 uur
Hoofdstraat, Noordwijk aan Zee

  • Bitterballen Borrel in Winter Wonderland

Vanaf 16.00 uur live muziek met verschillende Hollandse zangers. Elke zondag zal dit wisselen. Deze zondag zal Daan Faber komen zingen. Om het af te maken zullen wij een ronde bitterballen rondbrengen van het huis!

Noordwijk Winter Wonderland
Koningin Astrid boulevard 104
2202BD Noordwijk

  • Kerstmarkt Kerkstraat Noordwijk Binnen

De Kerkstraat Winkeliersvereniging, organiseert in samenwerking met de winkeliers uit het Hof van Noordwijk, op zondag 11 december de traditionele Kerstmarkt van Noordwijk-Binnen

Ook dit jaar wordt de straat en het overdekte winkelcentrum weer in kerstsfeer gebracht met veel verschillende kramen, muziek , entertainment  en verschillende oude ambachten. De vele producten en warme gerechten die er te koop zijn maken het tot een van de gezelligste braderieën van het jaar. Tijdens dit winterfeest hebben de kraamhouders weer een gevarieerd aanbod voor het winkelende publiek, zoals lifestyle artikelen, kerstproducten, winterkleding, tassen, sieraden etc. Uiteraard zullen ook de winkeliers uit Noordwijk-Binnen zich presenteren.  Voor de allerkleinsten rijdt er een  kerst-trein.

Zondag 11 December 2022
Van 12:00 uur t/m 17:00 uur
Kerkstraat Noordwijk.

Deel dit bericht

Scroll naar boven