De dag van de Noordwijkse geschiedenis smaakt zeker naar meer

Zaterdag 19 november was het dan eindelijk zover de eerste editie van “de dag van de Noordwijkse geschiedenis” Dit was het initiatief van Koen Marijt of te wel Koen van Toen.

Foto’s en tekst: Richard van Egmond

Afgelopen zaterdag was het dan zover de opening van deze dag werd gehouden in onze Oude Jeroenskerk onder grote belangstelling. De start van deze dag werd verricht door de burgemeester Wendy Verweij door de overhandiging van een prachtig gedicht over groot Noordwijk door Erna Kagenaar.

Vervolgens was er een prachtig indrukwekkend optreden van het Kleynkoor Academy en kinderkleynkoor onder leiding van Herma en Chantal. Zij zongen “Hier luidt uw toren.”en vervolgens het prachtige  “ Carillon de Venôme. “

 

Deel dit bericht

Scroll naar boven