Sinterklaas weer in Noordwijk aangekomen

Afgelopen zaterdag was het weer zover Sinterklaas zette wederom weer voet op het Noordwijkse strand. Net zoals vorige jaren kwam de Sint en de pieten met een boot over de Noordwijk om bij de NRB aan land te gaan. Heb jij je schoen al gezet?

Foto’s en tekst door Richard van Egmond

Gelukkig was net de mist rond 10:00 uur opgetrokken en werd het een prachtige dag in vele opzichten. Daar stonden vele ouders en kinderen hem op te wachten.

 Sint en Piet werden verwelkomd door burgemeester Wendy  Burgemeester Wendy Verkleij en de kinderburgemeester Kseniya Dessing met gastvrouw Linda Janmaat .

Na de balkon scene van de Noordwijkse Reddingsbrigade stapte het gezelschap in een oude open wagen om zo richting de Hoofdstraat en kerkstraat te rijden. Ook daar waren heel veel kinderen om de Sint en Piet te begroeten.

Deel dit bericht

Scroll naar boven