Strubbelingen met verspreiding van Noordwijks magazine Spotlight

De gemeente Noordwijk strubbelt met de huis-aan-huis verspreiding van het magazine spotlight. Er zijn niet genoeg vrijwilligers om het Noordwijkse blad af te leveren. Deze maand worden de magazines die nog niet in de brievenbus zijn beland, bij centrale punten zoals de bibliotheek en wijkcentra afgegeven.

Spotlight werd dit jaar in het leven geroepen om de cultuursector in Noordwijk in het zonnetje te zetten. Het magazine is een initiatief uit het Actieplan Nasleep Corona Cultuur. De gemeente heeft in het kader van dit plan bijna 30.000 euro gesubsidieerd voor het magazine. Deze kosten zijn betaald uit middelen die door het Rijk beschikbaar zijn gesteld voor de culturele sector.

De verspreiding van het magazine is in september gestart, maar niet iedereen heeft het magazine ontvangen. Deze maand kunnen inwoners het gratis blad alsnog bij een aantal afhaalpunten afhalen. Ook staat het magazine online.

Deel dit bericht

Scroll naar boven