Noordwijk: Wat te doen in het weekend van 7 oktober

Het weekend van 7 oktober staat in Noordwijk in het teken van cultuur. Doe mee met speurtochten in musea’s, leer tijdens een presentatie over Noordwijkse Kledendracht of zing mee met de kinderliedjes in Boekhandel van der Meer.

Op zaterdag kunnen kinderen meezingen met de liedjes van Mark & Ralph bij Boekhandel van der Meer. Ze zijn in de boekhandel vanwege de kinderboekenweek.

 

In het stripboekmuseum Museum of Comic Art en in Museum Noordwijk kan je meedoen met een speurtocht. Als je wilt weten wat je kan winnen of waar je naar moet speuren, dan kan je informatie vragen bij de twee musea. Beide musea vragen een kleine bijdrage.

 

Op zondag kan je om 14.00 alles te weten komen over Katholieke boeren klederdracht van een boerin uit Noordwijk-Binnen. Sjaan van Kekeren geeft een presentatie bij Museum Veldzicht. Het kost 7,50 om de presentatie bij te wonen, maar daar krijg je ook koffie met wat lekkers voor terug.

Deel dit bericht

Scroll naar boven