Footgolftoernooi voor Noordwijkers bij Willem van den Bergh

Wie een goed linker of rechter been heeft kan op vrijdag 23 september scoren tijdens het Noordwijkse Footgolftoernooi. Leef! Organiseert het toernooi op het vernieuwde parcours van Woonzorgcentrum Willem van den Bergh.

Footgolf is een combinatie tussen de sporten golf en voetbal. Het doel is om met zo min mogelijk schoten de voetbal in de hole (put) te krijgen. De holes liggen op Willem van den Bergh liggen tegenwoordig wat dichterbij elkaar, zodat de spelers min der ver hoeven te lopen.

Het toernooi begint om 14.00 uur en is rond 16.30 afgelopen. Om 16.30 wordt de nieuwe editie van Leef! Magazine gepresenteerd. Iedereen mag aan het toernooi gratis deelnemen. Aanmelden of meer informatie? Bezoek dan noordwijkfootgolf.nl.

 

Deel dit bericht

Scroll naar boven