Z-Ambassadeurs ruimen afval van Formule 1 fans in Noordwijkse Duinen op

Veel race liefhebbers fietsten afgelopen weekend van Noordwijk naar Zandvoort om Max Verstappen de Grand Prix te zien winnen. Ze lieten onderweg veel afval in het Duingebied achter. De Z-Ambassadeurs besloten het afval op te ruimen.

Met een groep van 10  Z(werfafval)-Ambassadeurs werd maandagochtend hard gewerkt om de fietspaden in het Duin weer schoon te krijgen. Veegmachines kunnen namelijk het gebied niet bereiken.

Ook de toegangsweg naar Langevelderslag en het parkeerterrein kregen een schoonmaak beurt. ‘Aan de vele positieve opmerkingen van fietsers viel op te maken dat dit initiatief zeer gewaardeerd werd’, aldus de Z-Ambassadeurs. Het afval wat de vrijwilligers opruimde kan nu niet meer het duingebied inwaaien.

Ook zin om afval op te ruimen in de gemeente Noordwijk? Stuur dan een mailtje naar: z-ambassadeursnoordwijk@hotmail.com

Deel dit bericht

Scroll naar boven