Feestweek Noordwijk in volle gang

Spelletjes spelen, hard gaan op de kermis en los gaan in de feesttent, de feestweek in Noordwijk is losgebarsten. De Hollandse Glitter Glamour Bingo, Tobbetje steken en de Après Ski avond hebben al plaatsgevonden, maar er komen nog veel gezellige activiteiten aan.

Foto’s: Richard van Egmond

Vandaag is opent de kermis om 14.45 uur. Vanavond is het om 19.00 uur tijd voor buikschuiven, kan je om 20.00 uur eeen hapje eten in de Foodcorner en treden Kees van de Stad en Dario op tijdens de Amsterdamse avond.

 

Voor de vroege vogels begint zaterdag om 7.00 uur de viswedstrijd bij de Leidschevaart. Wie goed met een wapen om kan gaan kan om 10.00 uur en 14.00 uur meedoen aan de schietwedstrijd van Schietvereniging ‘Blijf voor ’t Land’. Om 13.00 uur gaat de kermis open, om 16.00 uur begint de Wielerronde en om 19.00 uur het vrachtwagen trekken. Om 20.00 uur kan je uit je bol gaan in de feesttent tijdens de Noordwijkse Avond.

Op zondag is de feesttent ook open. Vanaf 14.00 uur kan je daar de Nederlandse Grand Prix bekijken op een groot scherm.

Deel dit bericht

Scroll naar boven