Noordwijks strandpaviljoen Beachclub C beste nieuwkomer bij Strandverkiezingen

Beachclub C heeft een prijs gewonnen bij de strandverkiezingen. Het Noordwijkse strandpaviljoen is uitgeroepen tot beste nieuwkomer. Eigenaren Charlotte en Ramon zijn blij met de prijs. ‘Na een zware periode is dit erkenning voor ons harde werk
en doorzettingsvermogen. Zowel voor het team als voor ons als ondernemer.’

De strandverkiezingen worden georganiseerd door Strand Nederland in samenwerking met Koninklijke Horeca Nederland, Rijkswaterstaat, Stichting KMVK, Entree Magazine en KIMO. Bij deze verkiezingen worden onder andere het mooiste, schoonste en beste strandpaviljoen van het jaar verkozen.

Beachclub C startte net na de coronapandemie. De strandtent opende in maart 2020.

De jury noemt Beachclub C het Ibiza aan de Noordzee. ‘Wie hier aan komt lopen maakt een
prachtige entree. Het looppad naar de zaak toe is goed uitgevoerd en sfeervol. Nog sfeervoller zijn het terras en de zaak van binnen. Met goede muziek, een fijne kaart, veel natuurlijke kleuren en een moderne stijl is dit absoluut een plek om heen te gaan op een zomerse dag én als het regent zit je binnen heerlijk’, aldus jurylid Iris Kranenburg.

Beachclub was naast beste nieuwkomer ook genomineerd voor de titel beste strandpaviljoen van Zuid-Holland. In diezelfde categorie was ook B.E.A.C.H. uit Noordwijk genomineerd. De prijs ging echter naar Surf en Beach uit Katwijk.

Paviljoen Sjoerd uit Ameland is uitgeroepen tot het beste strandpaviljoen van heel Nederland.

Deel dit bericht

Scroll naar boven