Beachclub C en B.E.A.C.H. genomineerd voor prijs Strandverkiezingen

Beachclub C en B.E.A.C.H. maken kans op een prijs bij de Strandverkiezingen. De twee Noordwijkse strandpaviljoens zijn genomineerd voor het beste strandpaviljoen van Zuid-Holland. Beachclub C is ook genomineerd in de categorie beste nieuwkomer.

Mensen konden in juni een stem uitbrengen op één strandpaviljoen. Vorige week werd bekendgemaakt welke 3 strandpaviljoens per provincie de meeste stemmen hebben gekregen. Deze strandtenten krijgen twee keer een bezoek van mystery guests die aan de hand van 45 punten de zaak beoordelen.

De twee Noordwijkse strandpaviljoens nemen het in Zuid-Holland op tegen Surf en Beach uit Katwijk.

De uiteindelijke uitslag zal bekend gemaakt worden op 28 juli 2022, tijdens de prijsuitreiking in Vrouwenpolder.

De strandverkiezingen worden georganiseerd door Strand Nederland in samenwerking met Koninklijke Horeca Nederland, Rijkswaterstaat, Stichting KMVK, Entree Magazine en KIMO. Bij deze verkiezingen worden onder andere het mooiste, schoonste en beste strandpaviljoen van het jaar verkozen.

Deel dit bericht

Scroll naar boven