Na twee gemiste jaren is Berghpop zaterdag 25 juni weer te bezoeken. De line-up is bekend gemaakt en Django Wagner is dit jaar de hoofdact van het festival op Woonzorgpark Willem van den Berg. Volgens de organisatie zijn de artiesten en bands dit jaar ‘Hollands en lokaal met landelijke tint’.

Geschreven door Job Klinkenbergh

Het festival is ook dit jaar weer de afsluiter van de Zomerweek. De Zomerweek is week vol met evenementen met onder andere een sportdag en een barbecue. Berghpop belooft volgens de organisatie een extra feestelijke editie te worden. Er zullen hapjes, drankjes, een kindertent en een kermis aanwezig zijn op het terrein.

De line-up

Er is dit jaar veel ruimte voor bands en muzikanten uit de regio. Zo start de dag om half 11 s ’ochtends met een optreden van muziekvereniging Crescendo, gevolgd door zanger Jeroen van Katwijk.

In de middag begint Noordwijkse zanger Alex Wielders met zijn optreden. Hij wordt na de Andre Hazes Show opgevolgd door de Nederlandstalige zanger Django Wagner. Vervolgens is er de hele dag live muziek en aan het eind van de avond wordt het festival afgesloten door DJ Prins.

Klik op deze link voor de volledige programma: www.Berghpop.nl