Eerste tekeningen voor nieuwe De Schelft

De gemeente Noordwijk heeft de eerste tekeningen van Slangen + Koenis Architecten voor de nieuwe De Schelft ontvangen. Op deze manier laat de Architecht zien welke kant ze op willen gaan met het gebouw in Noordwijkerhout. De vier visalisaties, getekend door DMOO, zijn in dit artikel te vinden.

\"\"

De gemeente moet voor 14 november 2023 beginnen met het herbouwen van De Schelft. Ze geeft aan op koers te liggen. Het definitieve ontwerp van Slangen + Koenis verwacht Noordwijk begin 2023.

\"\"

\"\"

Op de website van architecten is te zien dat ze al meerdere sportcomplexen en zwembaden ontworpen hebben. Ter Hark heeft dan ook vertrouwen in het bedrijf. Het is volgens de wethouder een bedrijf dat meebeweegt met de bouwwereld. Dat is niet onbelangrijk want de omstandigheden binnen de bouwwereld veranderen continu. Denk aan de stijgende prijzen voor bouwmaterialen.

Advertentie Mediahuis Noordwijk

 

Deel dit bericht

Scroll naar top