Willeke Alberti verrast bewoners van Woonzorgcentrum Jeroen Noordwijk

Willeke Alberti verrast de bewoner van Woonzorgcentrum Jeroen Noordwijk met een optreden. De bewoners vonden het fantastisch. Zelfs bewoners die zich niet vaak onder de mensen begeven kwamen naar beneden om mee te feesten.

De zangeres maakte er een groot feest van. Ze startte een polonaise waar meerdere bewoners en verzorgers aan mee doen. Achteraf was er ook nog tijd om met de zangeres op de foto te gaan. Willeke Alberti leek ook zelf te genieten. ‘We gaan nog jaren door, over tien jaar kom ik weer’, sprak Alberti uit.

\"\"

Het optreden is mogelijk gemaakt door haar stichting ‘Willeke Alberti Foundation’. Maar vandaag kreeg ze steun van Velderhof. Samen gaven ze het woonzorgcentrum een stoel cadeau.

\"\"

Deel dit bericht

Scroll naar boven