Domino\’s Noordwijk zoekt personeel: Van pizzabakkers tot managers

Op zoek naar een toffe job? Domino\’s Noordwijk zoekt personeel, van pizzabakkers tot managers, ze hebben vacatures voor allerlei functies. Check de vacatures dominosjobs.nl.

Pizzabakker

Pizzabakker gezocht! Ben je opzoek naar een leuke (bij)baan waarbij je zonder ervaring direct aan de slag kunt? Lijkt het je leuk om ervoor te zorgen dat alleen de allerbeste pizza’s onze keuken verlaten? Word dan pizzabakker bij Domino’s! Maak je geen zorgen, wij leren je alles wat je moet weten om van jou een echte pizzabaas/bazin te maken. Samen met een gemotiveerd en enthousiast team gaan wij ervoor zorgen dat je je meteen bij ons thuis voelt.

Fietsbezorger

Ben jij graag onderweg met de E-bike? Vind je het fijn om in de buitenlucht te werken en ben jij een kei in het vinden van de beste routes zodat onze pizza’s zo snel en heet mogelijk bij onze klanten aankomen? Word dan fietsbezorger bij Domino’s!

Scooterbezorger

Ben jij graag onderweg met de scooter? Vind je het fijn om in de buitenlucht te werken en ben jij een kei in het vinden van de beste routes zodat onze pizza’s zo snel en heet mogelijk bij onze klanten aankomen? Word dan scooterbezorger bij Domino’s!

Assistent winkelmanager

Ben jij een echte leider? Wil je jouw managementvaardigheden graag verder ontwikkelen en ben je daarnaast ook nog een echte pizzaliefhebber? Word dan assistent winkelmanager bij Domino’s! Als assistent winkelmanager ben je medeverantwoordelijk voor het managen van de winkel en het aansturen van je team. Dé ideale start van jouw carrière.

Winkelmanager

Ben jij een geboren leider? Weet jij jouw teamleden te motiveren en weet je hoe je een winkel zo optimaal mogelijk runt? Word dan winkelmanager bij Domino’s!

Check de vacatures dominosjobs.nl.

\"\"

Deel dit bericht

Scroll naar top