Verdachte brandstichting Noordwijkerhoutse kas meldt zich bij politie

Een man die verdacht wordt van brandstichting bij de kassen aan de van der Weijdenlaan  in Noordwijkerhout heeft zich gemeld bij de politie. Na de grote uitslaande brand was de poilitie op zoek naar een man.

Gisteren melde de man zich bij de districtsrecherche Leiden-Bollenstreek. Hij is inmiddels verhoord over de brand die op 28-04-2022 aan de Van der Weijdenlaan ontstond. De verdachte zit vast en wordt deze week voorgeleid aan de rechtbank. 

In een leegstaande kas aan de Van der Weijdenlaan in Noordwijkerhout is op 28-04-2022 rond 21.00 uur de grote brand ontstaan. De brandweer rukte massaal uit om de vlammen te blussen. In de omgeving waren de vlammen te zien. Ook kwam er veel rook vrij bij de brand. De politie was dezelfde avond al op zoek naar een mogelijke brandstichter.

Deel dit bericht

Scroll naar boven