Grote politie-inzet door leerkracht met taartmes bij Prinsenhofschool

De grote politie-inzet bij de basisschool De Prinsenhof is veroorzaakt door een leerkracht met een taartmes. De politie liet vanmiddag al weten dat de melding berust op een misverstand.

Rond 8.00 uur kreeg politie Noordwijk de melding. De melding zou gemaakt zijn door een voorbijganger die een man in de school spotte die zich verdacht gedroeg. De school werd direct ontruimd. De leerlingen en docenten zijn opgevangen in de naastgelegen kerk, terwijl de politie de school binnentrad.

De eenheid Dienst Speciale Interventies is opgeroepen om de school binnen te treden. Ook cirkelde een politiehelikopter boven Noordwijkerhout. In de school en omgeving heeft de politie geen verdachte aangetroffen. De school en omgeving zijn daarna weer vrijgegeven.

Deel dit bericht

Scroll naar boven