Leerlingen van WereldWijs op spreekwoordelijke wereldreis

De leerlingen van basisschool WereldWijs Noordwijk hebben de afgelopen weken een spreekwoordelijke ‘wereldreis’ gemaakt. In de klas ontdekten de leerlingen een werelddeel. Het project werd tijdens een openavond afgesloten, waar met de verkoop van lekkernijen 203 euro voor Oekraïne is ingezameld.

\"\"

Er was veel belangstelling om het creatieve en informatieve werk van de kinderen te bekijken. De kinderen uit groep 6 lieten een stoere Haka zien, een ceremoniële dans van de Maori’s uit Nieuw-Zeeland.

\"\"

De leerlingen van groep 1 en 2 hebben gewerkt aan het thema “Op wereldreis” De andere groepen kozen een werelddeel. Groep 3 koos voor Afrika, groep 4 en 5 voor Azië, groep 6 voor Oceanië en groep 7 en 8 voor Noord- Amerika. Ook kinderopvang KOK, die in de school aanwezig is, deed mee met het project.

 

Deel dit bericht

Scroll naar boven