Noordwijk Promotieprijs gaat naar Hotel van Oranje

Hotel van Oranje heeft gisterenavond de Noordwijk Promotieprijs 2021 gewonnen. Het hotel wist Museum of Comic Art Noordwijk en burgemeester Wendy Verkleij te verslaan.

\"\"

De prijs werd uitgereikt tijdens het Partner Event van Noordwijk Marketing. Iedere aanwezige mocht een persoon of bedrijf van te voren nomineren. Uiteindelijk werd er in de zaal gestemd op drie kandidaten, waarvan Hotel van Oranje de meeste stemmen kreeg.

\"\"

Voorafgaand aan de uitreiking van de prijs presenteerde Noordwijk Marketing de resultaten van afgelopen jaar en werd er gesproken over de Kuuroordstatus. Moderator Robert Daverschot en directeur van Noordwijk Marketing Quirine Kamphuisen gingen met zes personen om tafel over het thema. Want zoals Kamphuisen zelf aangaf valt er over de status het één en ander uit te leggen. Al reageren de meeste mensen volgens de directeur \’Postief\’ op de Kuuroordstatus.

\"\"

Deel dit bericht

Scroll naar boven