VVV Noordwijk opent haar deuren in de Hoofdstaat: “Onze droom is uitgekomen’’

VVV Noordwijk opende vandaag haar deuren in het nieuwe pand in de Hoofdstraat van Noordwijk aan Zee. Het informatiepunt is overzichtelijk en ligt vol met Noordwijkse souvenirs. “Onze droom is uitgekomen’’, laat Noordwijk Marketing weten.

\"\"

Directeur Quirine Kamhuisen hoopt veel inwoners en bewoners te kunnen inspireren. Dat doet ze door onder andere een deel van de ruimte te gebruiken om bijvoorbeeld Noordwijkse Kunst te laten zien. Op dit moment hangen er schilderijen van  Henriette Kors. Tot 21 maart is de VVV van 10.00 uur tot 14.00 uur geopend. Na 21 maart verruimt Noordwijk Marketing de openingstijden.

\"\"

Op termijn wordt de locatie uitgebreid met een openbaar toilet. Het openbaar krijgt een eigen ingang en wordt door de gemeente Noordwijk aangelegd.  ’Hiermee wordt aan een behoefte voldaan die al langere tijd bestaat binnen de gemeente voor bewoners en bezoekers’, schrijft Noordwijk Marketing.

\"\"

Noordwijk Marketing is de organisatie die de VVV kantoren in Noordwijk en Noordwijkerhout beheert. Het personeel van de organisatie is net als de VVV ook verhuist. Aan de achterkant van het pand in de Hoofdstraat is het kantoor van Noordwijk Marketing gevestigd.

 

Deel dit bericht

Scroll naar boven