Brandweer heeft handen vol aan \’Corrie\’ in Noordwijk

De brandweer heeft vandaag door storm \’Corrie\’ een drukke dag beleeft. Zowel in Noordwijk en Noordwijkerhout kon de brandweer aan de pak. Van omgewaaide bomen tot schade aan de Reddingspost, \’Corrie\’ zorgt voor veel stormschade.

De meldingen kwamen \’s ochtends vroeg al binnen. De brandweer is meerdere keren uitgerukt om daken, waar dakpannen vanaf waaiden, veilig te maken. Dit gebeurde onder andere bij de Sint Jozefkerk in Noordwijkerhout.

\’Corrie\’ zorgde ook voor een wilde zee. Voor de kust van Noordwijk raakte een schip in de stuurloos en botste tegen een transformatorplatform aan. De bemanning werd geëvacueerd en de hulpdiensten proberen het schip weg te slepen. Ook veroorzaakte de zee schade aan de reddingspost in Noordwijk. Betonplaten zakte weg en vlaggenmasten vielen daardoor om.

Deel dit bericht

Scroll naar boven