Noordwijkse horecaondernemers met positieve energie aan de slag

Horecaondernemers in Noordwijk zijn blij met de heropening van de horeca. Gisteravond maakte de minister president bekend dat de horeca weer open mag tot 22:00. De ondernemers gaan weer met positieve energie aan de slag.

Stacey Reijers, manager van Beachclub O, is blij dat ze weer aan het werk kunnen. “We zijn blij dat we weer kunnen gaan doen wat we leuk vinden, dat is het allerbelangrijkste,” vertelt ze. De afgelopen lockdown heeft ervoor gezorgd dat ze een aantal medewerkers zijn kwijtgeraakt, maar de rest van het personeel staat weer te popelen om aan het werk te gaan.

Ze hoorden zondag dat er versoepelingen aan zaten te komen en zijn vanaf dat moment druk bezig geweest met de voorbereidingen. De verwachtingen voor vandaag zijn nog niet groot, maar ze heeft vertrouwen in het weekend. “De reserveringen voor het weekend gaan goed, dus ik denk dat we dan weer topdrukte krijgen,” aldus Stacey.

Ook de manager van Steam, Giuliano D’Alba , is blij dat ze weer open kunnen. “Het is jammer dat we in december dicht moesten, maar we zijn nu gewoon blij om weer te starten,” zegt hij. Het team is vanochtend bij elkaar gekomen om klaar te stomen voor de heropening. Hun focus ligt nu vooral op positief blijven en de plannen voor de toekomst.

Deel dit bericht

Scroll naar boven