Bewoner gewond bij woningbrand Noordwijk

Bij een flinke woningbrand aan de Thijs van der Lindenstraat in Noordwijk is een bewoner gewond geraakt, zo meldt de brandweer. Rond 17.50 uur ontstond er een brand in de gang die naar de meterkast oversloeg. Al snel sloegen de vlammen uit de woning.

De brandweer begon bij aankomst met het blussen van de brand aan de voorzijde van de woning. Bij de brand kwam veel rook vrij. Enkele woningen werden ontruimd en de straat was tijdens het blussen afgesloten.

Tijdens de brand raakte een bewoner gewond. Na controle besloot het ambulancepersoneel het slachtoffer mee te nemen naar het ziekenhuis.

De brandweer is nog een ruime tijd bezig geweest met het nablussen van de woning. Inmiddels is de brandmeester gemaakt. Het lijkt erop dat de schade aan de woning groot is.

Deel dit bericht

Scroll naar boven