Gemeente Noordwijk tevreden over verloop horeca-protest

De gemeente Noordwijk kijkt tevreden terug op het verloop van het horeca-protest van afgelopen zaterdag. Verschillende horecazaken opende uit protest tegen de coronaregels hun deuren. Ondernemers zorgden ervoor dat het protest op een veilige en rustige manier werd afgerond, waardoor er geen boetes worden uitgeschreven.

BOA’s zijn in gesprek gegaan met de ondernemers die hun zaak opende. Ze toonde begrip voor de situatie, maar wezen de ondernemers er wel op dat ze de regels overtraden. Er zijn afspraken gemaakt over het rustig en veilig afronden van het protest en ondernemers kwamen de afspraken ook na.

Ook horecaeigenaar Pieter van der Geest kijkt tevreden terug op zaterdag. Hij vertelt dat de boa’s één keer zijn langsgekomen om te vragen wat precies zijn plannen waren. “Maandagochtend hebben we nog een coronaoverleg gehad met de burgemeester. De sfeer was goed, geen complicaties en geen boetes die zijn uitgedeeld,” zegt hij.

Deel dit bericht

Scroll naar boven