Horeca in Noordwijkerhout geopend: Voorlopig geen boetes

Een aantal horecazaken in Noordwijkerhout zijn vandaag uit protest geopend. De zaken zijn goed gevuld en worden niet gedwongen om de deuren te sluiten. BOA\’s gaan in gesprek met de eigenaren, maar schrijven niet direct boetes uit.

De BOA\’s geven aan mee te leven met de ondernemers. Ze stellen een rapportages op die burgemeester Wendy Verkleij later in handen krijgt. De burgemeester bepaalt uiteindelijk of er boetes worden uitgedeeld.

Speciaalbier café van der Geest, Lunchroom Arthur en Feestcafé Madero hebben de deuren vandaag geopend. Ze doen mee aan de landelijke actie. Ze willen laten zien dat de horeca open kan. 

\’Om deze actie-dag te laten slagen geven we iedereen een vaste zitplaats op gepaste afstand\’, schrijft Speciaalbier café van der Geest op social media. Wie bij het café naar binnen gluurt ziet inderdaad dat de gasten een vaste zitplaats hebben. Feestcafé Madero lijkt het anders aan te pakken. Het café staat vol en de voetjes gaan van de vloer. 

\"\"

 

 

Deel dit bericht

Scroll naar boven