Verdachten beroving Westeinde Noordwijkerhout aangehouden

De politie heeft drie 17-jarige verdachten aangehouden, die in verband worden gebracht met de beroving op het Westeinde in Noordwijkerhout. Een 21-jarige Voorhouter werd op 24 oktober 2021 door drie jongens beroofd. De eerste verdachte is dezelfde avond al aangehouden.

Na onderzoek van de recherche heeft de politie ook de identiteit van de andere twee verdachten weten te achterhalen. Het gaat om drie 17-jarige jongens uit Sassenheim en Noordwijkerhout. Twee van deze jongens worden in verband gebracht met andere strafbare feiten.

Twee Voorhoutse jongvolwassenen zijn op 24 oktober 2021 bedreigd met een mes en mishandeld. Dit gebeurde rond middernacht in een steegje aan de Grent in Noordwijk aan Zee. Er waren twee jongens bij betrokken. Kort daarvoor is een 20-jarige Voorhouter nabij dezelfde locatie door een jongen van zijn ketting beroofd.

Alle verdachten zitten vast voor verhoor door de recherche.

Deel dit bericht

Scroll naar boven