Schoenpoetsmachine, handdoeken en een complete balie: alles moet weg bij Beach Hotel Noordwijk

De veiling van de inboedel van Beach Hotel Noordwijk loopt bijna ten einde. Prullenbakken, handdoeken en een complete balie, alles moet weg. Welke items vallen in de smaak? Waar wordt het meest voor betaald? En welk item ontvangt het laagste bod?

Het populairste item lijkt, met 27 biedingen, de ronde leren bank te worden. Op de bank wordt 525 euro geboden. Een partij met hotelhanddoeken zit met 22 biedingen de leren bank op de hielen. Met nog drie uur te gaan is er 435 euro geboden op de handdoeken. Ook de stoffen slaapbanken en de schoenpoetsmachine vallen in de smaak.

De complete balie van de receptie is op dit moment het duurste item. Met nog één uur op de klok is er 855 euro geboden op de bijna acht meter lange balie. Wie de balie op de kopt tikt, staat nog een hele klus te wachten. De koper moet de balie zelf door een professional laten demonteren.

Voor de koopjesjagers is er nog genoeg te scoren. Met nog 2,5 uur lijkt een partij van tien bloempotten het goedkoopste item te worden. Het bod bedraagt nu zeven euro. Ook vuilnisbakken, handdoekrekken,  papierdispensers, mobiele salontafels en spiegels lijken voor bedragen onder de 20 euro de deur uit te gaan.

De veiling wordt morgen afgesloten.

 

Deel dit bericht

Scroll naar boven