Bezoekers genoten van voorlopig laatste Noordwijkse activiteiten

In Noordwijk aan Zee hebben gisteren de laatste activiteiten plaats gevonden. Bezoekers van Winterwonderland werden getrakteerd op een optreden van Dries Roelvink. In de Hoofdstraat speelde het Dickenskoor terwijl de Kerstman met zijn elven en rondje maakte.

\"\"

De bezoekers genoten aanzienlijk van de muzikale optredens. Bij Winterwonderland was de Hollandse Middag uitverkocht. Het was de laatste middag dat er feest gevierd kon worden. Andere optredens zijn verplaatst, Soul Night met Ruth Jacott is verplaatst naar 7 juli 2022.

\"\"

In de Hoofdstraat waren per ongeluk twee kerstmannen aanwezig. Hoewel het wat verwarrend voor de kinderen was, hadden de bezoekers twee keer de kans om met de Kerstman op de foto te gaan.

\"\"

Deel dit bericht

Scroll naar boven