61 clubs en verenigingen in gemeente Noordwijk ontvangen cheque van Rabobank

61 clubs en verenigingen in Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk hebben een geldbedrag ontvangen van Rabo ClubSupport. Zo’n 5.000 inwoners uit de regio Bollenstreek hebben gestemd op hun favoriete club, die daarmee een geldbedrag ontvangen. VVSB lijkt dit jaar de grote winnaar in deze gemeente. De voetbalclub ontvangt 1.379 euro voor de inrichting van het nieuwe jeugdhonk.

Naast VVSB ontvingen ook de Dierenhoeve (1.275 euro), Carnavalsvereniging De Keiebijters (1.157 euro) en Speeltuin de Duinrand (1.067) bedragen boven de 1.000 euro.

De overige clubs in de gemeente Noordwijk konden rekenen op een bedrag tussen de 100 en 1.000 euro.

Actief verenigingslid zorgt voor betrokken buurt
\’Het is fantastisch om te zien hoeveel leden gestemd hebben\’, vertelt Ferry Huurman van Rabobank Bollenstreek. \’Daaruit spreekt een enorme betrokkenheid. En terecht. Het verenigingsleven vervult een belangrijke sociale en maatschappelijke rol in onze regio. Het is een plek waar iedereen welkom is, je van elkaar kan leren, je kan ontwikkelen en jezelf kan zijn. We vinden het belangrijk dat iedereen die dat wil kan deelnemen. Dankzij Rabo ClubSupport versterken we het verenigingsleven zodat ze die rol kunnen blijven vervullen.\’

Via Rabo ClubSupport konden clubs en verenigingen zich aanmelden voor ondersteuning op het gebied van kennis, netwerk en financiën. Tot en met 25 oktober konden leden van de Rabobank via de Rabo Bankieren App stemmen op hun favoriete club of vereniging.

Deel dit bericht

Scroll naar boven