Noordwijk gaat samenwerken met bouwbedrijf Van Erk

De gemeente Noordwijk gaat definitief samenwerken met bouwbedrijf Adriaan van Erk. Burgemeester Wendy Verkleij en directeur Hans van Erk hebben vanmiddag de handtekeningen onder de samenwerkingsovereenkomst gezet.

Noordwijk heeft door de handtekening te zetten het recht van eerste koop op de percelen van Beverholding laat varen. Adriaan van Erk Groep is, onder voorwaarden, officieel eigenaar van de percelen. De gemeente Noordwijk is nu verlost van oud-eigenaar Beverholding, die de percelen jaren lang liet verloederen. Denk aan het ‘Gat van Palace’ en het Vuurtorenplein.

In de samenwerkingsovereenkomst staan afspraken over sociale, middeldure en dure woningbouw voor de locaties die Van Erk wil bebouwen. Afspraken over hoe de bouwprojecten er uit komen te zien zijn nog niet gemaakt. Mocht het Van Erk niet lukken om de projecten te realiseren, dan is het bedrijf verplicht om de percelen aan de gemeente Noordwijk aan te bieden

 

Deel dit bericht

Scroll naar boven