De maand oktober staat in Noordwijk in teken van de kinder-cultuurmaand. Musea en culturele organisaties nodigen kinderen uit om samen met hun ouders of opa en oma op reis te gaan door Noordwijk en Noordwijkerhout. Vandaag werd de kinder-cultuurmaand geopend.

 

Tijdens de opening ontvingen de leerlingen van de Witte School een kaart met daarop de musea en culturele organisaties die meedoen met deze maand. Wethouder Roberto ter Hark en Quirine Kamphuisen probeerden met hun speeches kinderen enthousiast te maken door Noordwijk op reis te gaan.

Foto: Richard van Egmond

Culturele organisaties en musea sloven zich in Oktober extra uit om leuke activiteiten te organiseren voor kinderen. Kinderen kunnen tijdens de kinder-cultuurmaand stickers verzamelen. Bij elk musea ontvangen ze een sticker en met vier stickers kunnen de kinderen een verrassing bon ophalen bij de VVV in Noordwijk of Noordwijkerhout.

Foto: Richard van Egmond