Spannend Beachrace in Noordwijk

De spannende openingswedstrijd van het strandraceseizoen is gisteren op het Noordwijkse strand gereden. 54 kilometer lang streden ongeveer 300 mannen en vrouwen voor de winst. Uiteindelijk wisten Rick van Breda, Martin Brouwer en Tessa Neefjes de prijzen binnen te slepen.

De mannen waren onderverdeeld in twee groepen: de basisleden en licentiehouders. Bij beide races ontstond er een kopgroep. Martin Brouwer wist met een tijd van 01:41:34 Arjan van der niet en Jeroen van Gestel achter zich te houden. In de race van de licentiehouders sleepte Rick van Breda, ten koste van Mike Kes en Ivar Slik, de buit binnen. Hij kwam binnen op 01:29:56

Bij de dames was er al vroeg in de wedstrijd een groep van drie vrouwen weg. De groep viel uit een, waarna Tessa Neefjes met een tijd van 01:51:51 als eerste over de finish kwam.

Deel dit bericht

Scroll naar boven