Medewerkers Hiro Mina Noordwijk mishandeld en bedreigd

Medewerkers van het Noordwijkse restaurant Hiro Mina zijn maandagavond mishandeld en bedreigd door een groep jongeren. Politie Noordwijk heeft inmiddels vijf aanhoudingen verricht.

‘Onze collega’s zijn na sluiting aangevallen en bedreigd door een groep lokale jongeren, zonder aanleiding of reden. Wij betreuren de lafheid van deze acties’, schrijft Hiro Mina op haar Facebookpagina. Met de medewerkers gaat het naar omstandigheden goed.

Het restaurant roept Noordwijkers op om goed op elkaar te letten zodat dit soort acties in de toekomst voorkomen kunnen worden.

Politie Noordwijk doet onderzoek en heeft inmiddels vijf verdachten in verzekering gesteld. Dit betekent dat de vijf verdachten maximaal drie dagen in de cel doorbrengen, tijdens het onderzoek van de politie. De politie roept getuigen op om zich te melden. Dit kan door 0900-8844 te bellen.

Deel dit bericht

Scroll naar boven