De Grand Prix van Zandvoort staat voor de deur en Noordwijk is in de ban van Max Verstappen. Noordwijk is omgetoverd tot ‘Home of the Champions’, want Max Verstappen en Lewis Hamilton verblijven in Noordwijk. Vandaag verzamelde fans zich vandaag rondom het helikopterplatform van Huis Ter Duin om een glimp van de Red Bull coureurs op te vangen.

De coureurs vliegen met een helikopter naar het circuit in Zandvoort. Op Noordwijk Actueel en de Facebookgroep ‘Je bent een echte Noortukker als…’ zijn foto’s van de helikopter te zien.

Stichting Noordwijk Marketing heeft door Noordwijk vlaggen op gehangen om inwoners en bezoekers te laten weten dat de Formule 1 kampioenen hier verblijven. Lewis Hamilton en Max Verstappen zijn de kampioenen. Noordwijk Marketing vindt Verstappen al een kampioen, ondanks dat hij het kampioenschap nog niet gewonnen heeft.

Noordwijk is er ook voor de bezoekers van de Grand Prix. 500 parkeerplekken op parkeerplaats Langevelderslag zijn ter beschikking gesteld. Vanaf Langevelderslag fietsen de bezoekers naar het circuit.