De hoogste klassen van de Noordwijkse basisscholen hebben gisteren genoten van de voorstelling Frida Kahlo, opgevoerd door Zeep aan Zee. De voorstelling over de kunstschilder Frida Kahlo duurde 45 minuten, waarna de leerlingen zelf met een schilderij mochten maken.

De Mexicaanse Frida Kahlo staat bekend om haar kunstwerken van vrolijke kleuren. De voorstelling van Zeep aan Zee gaat over het onstuimige leven van deze schilder. Het stuk werd ondersteund met live muziek.

Foto: Richard van Egmond

De leerlingen bleven tot het einde van de voorstelling geboeid. Na de voorstelling zijn de leerlingen zelf aan de slag gegaan. Ze maakten met verschillende kleuren zelf een schilderij.

Vanmiddag is de voorstelling voor de laatste keer te zien. De voorstelling is voor de vijfde keer uitverkocht.

Foto: Richard van Egmond