Leerlingen van het Northgo College kregen vandaag geen les in een klaslokaal, maar in het Leeuwenhorstbos. Samenwerkingspartner Zuid-Hollands Landschap heeft een tent in bos neergezet waar de leerlingen veel meer leerden dan alleen over de natuur.

 Natuurlijk is het Leeuwenhorstbos een mooie locatie om het over bomen en beestjes te hebben voor het vak biologie, maar er werden vandaag niet alleen biologie lessen gegeven. Voor wiskunde leerden leerlingen over het lijnenspel en geometrische vormen en de docent Engels vertelde over Robin Hood, die zich schuil hield in het bos.

 Vier enthousiast docenten hebben uiteindelijk hun klas meegenomen naar het bos. Volgens de school voelden de leerlingen zich prima thuis in het bos. Teijn uit 5 havo denkt er zelfs over na om boswachter te worden.

 

Noordwijk NuSport: De sporttalkshow voor jongeren door jongeren