Welzijnskwartier organiseert Pubquiz voor jongeren

Jongeren die echt alles weten of gewoon zin hebben om andere te ontmoeten, kunnen op 1 oktober meedoen met de Pubquiz van het Welzijnskwartier. Jongeren van 12 tot en met 23 jaar kunnen om 19.30 uur in The Base, X-Out of online meedoen.

‘Heel veel jongeren willen nieuwe mensen ontmoeten’, schrijft het Welzijnskwartier. Een pubquiz is daar volgens het Welzijnskwartier een mooi middel voor. De hoofdprijs is een belevenis naar keuze. Denk aan een high-tea, een escaperoom of een potje paintball. Jongeren kunnen zich aanmelden via luc.meeuwenoord@welzijnskwartier.nl of 06-40451836.

De activiteit wordt samen met stichting Join us georganiseerd. ‘Je ziet nu dat veel jongeren een duwtje in de rug nodig hebben om op sociaal vlak weer beter in hun vel te zitten’, vertelt Jolanda van Gerwe oprichter van stichting Join us.

Deel dit bericht

Scroll naar boven