Sportbedrijf Noordwijk organiseert Max Vitaal Fittesten voor senioren

 Sportbedrijf Noordwijk organiseert ´Vanwege het succes van vorig jaar´ opnieuw de Max Vitaal Fittesten. Met deze testen kunnen senioren tussen de 65 en 85 jaar in oktober hun fitheid meten.

De deelnemers worden onder andere getest op knijpkracht en reactiesnelheid. Ook de conditie wordt via een wandeltest getest. Op basis van de resultaten helpt Sportbedrijf Noordwijk een passende sport bij iedere deelnemer te vinden.

Senioren kunnen in Noordwijk en in Noordwijkerhout deelnemen aan de test. Op 18 en 21 oktober kunnen deelnemers bij het Sportcomplex Duinwetering in Noordwijk terecht. Op 19 en 23 oktober kunnen de deelnemers bij De Parade in Noordwijkerhout terecht.

Mensen met vragen kunnen terecht bij bart@sportbedrijfnoordwijk.nl.

Deel dit bericht

Scroll naar boven