Talenten van Onstage Noordwijk schitteren na anderhalf jaar weer in de Muze

Na anderhalf jaar schitterden de talenten van Onstage Noordwijk weer in de Muze. De verschillende theatergroepen voerde zes musicals vol met vrolijke muziek en grappige teksten op. Alle musicals waren uitverkocht.

Het was voor sommige kinderen een beetje eng en een beetje spannend. Voor het eerst in een groot theater spelen is niet niks. Toen ze eenmaal in de flow zaten, was de spanning verdwenen. Het publiek heeft tijdens alle vier de voorstellingen zichtbaar genoten.

Zaterdag beet de theatergroep van 10, 11 en 12-jarige kinderen de spits af. Ze voerden twee keer de voorstelling ´Hotel St. George´ op. De eigenaresse van het hotel heeft geen geld meer om haar personeel te betalen en besluit het hotel te sluiten. Toch komt het niet zo ver. Een aantal genode en ongenode gasten zorgen voor een onverwachte wending van het verhaal, waarbij twee kroonjuwelen van de Engelse koningin een grote rol spelen.

\"\"

Na deze voorstelling was het de beurt van de theatergroep 13, 14 en 15-jarige die de voorstelling `Wie van de drie´ opvoerde. In ´Wie van de drie´ speelde de groep het verhaal van Mamma Mia op een eigen wijze na. Met de muziek van ABBA genoot het publiek van de musical.

\"\"

Zondag was de groep van zeven, acht en negenjarige aan de beurt. Ze speelden twee keer de voorstelling ‘Koning Nors’.  Trollenkoning ‘Koning Nors’ verplicht de jongens- en meisjestrollen altijd anderhalve meter afstand van elkaar te houden. Een doventolk vertaalde de musical voor een slechthorende broer van één van de spelers. ‘Een prachtig initiatief’ schrijft Onstage Noordwijk.

\"\" \"\"

De theatergroep met 13, 14 en 15-jarige spelers sloot het weekend met ‘Daar gaan we weer’ af. ‘Daar gaan we weer’ een vervolg op ‘Wie van de drie’ werd door de groep opgevoerd. ‘Daar gaan we weer’ is gebaseerd op ‘Mama Mia 2’.

 

 

Deel dit bericht

Scroll naar boven