Feestweek Noordwijkerhout: wel naar de kermis, maar niet tonknuppelen

Het feest voor de Noordwijkerhoutse kermisliefhebber kan bijna beginnen, de kermis in Noordwijkerhout gaat dit jaar door. Toch is het niet voor iedereen feest, activiteiten als tonknuppelen, de motorcross en het schatgraven gaan dit jaar niet door.

De Noordwijkerhoutse Oranjevereniging heeft deze keuze ruim een week geleden moeten maken om duidelijkheid te verschaffen. De wielerronde, oranjeloop, tonsjorren, bowlen en vogelschieten zijn ook het programma gehaald. \’Dit waren geen gemakkelijke keuzes\’, schrijft de Oranjevereniging Noordwijkerhout. De vereniging vervangt deze activiteiten met een online bingo.

Gelukkig is er ook goed nieuws, de kermis op de Brink gaat gewoon door. Waar je normaal gesproken van alle kanten het terrein op kan lopen, is de Brink nu omringd met twee meter hoge hekken. Je kan naar binnen via een ingang, zodat het maximum aantal bezoekers gecontroleerd kan worden. Ook staan er minder attracties op het terrein.

\"\"

Je hebt geen test- of vaccinatiebewijs nodig om het terrein op te komen, ook mondkapjes zijn niet verplicht. De kermis is opent dinsdag om 14.00 uur voor mensen met een beperking en om 15.00 uur voor het grote publiek. Woensdag en donderdag gaat de kermis om 13.00 uur open. De kermis sluit op alle dagen om 22.00 uur.

Deel dit bericht

Scroll naar boven