Verkeerstoezicht parkeerterrein Langevelderslag tijdens Grand Prix Zandvoort

De gemeente Noordwijk zorgt tijdens het weekend van de Grand Prix in Zandvoort voor toezicht en begeleiding op parkeerterrein Langevelderslag. Dit parkeerterrein is op 3, 4 en 5 september een ‘parkeer en fiets verder locatie’ voor bezoekers van de Grand Prix.

Vijfhonderd parkeerplaatsen zijn bestemd voor bezoekers van de Dutch Grandprix. Op het onderstaande kaartje zijn deze plekken blauwgekleurd. Bezoekers die in Noordwijk wilden parkeren moesten een kaartje kopen bij de organisatie van de Grand Prix.

\"Langevederslag

De resterende plekken zijn bedoeld voor strandbezoekers. \’Dit is het spanningsveld. Enerzijds zijn er de mensen die recht hebben op de exclusieve plek; anderzijds is er het gewone bezoek\’, schrijft de gemeente Noordwijk. Er worden daarom verkeersregelaars ingezet.

Wanneer de parkeerplaats vol is, dan mogen automobilisten in de berm van de randweg parkeren. Als ook deze volstaan dan sluiten de verkeersregelaars de Langevelderslag voor automobilsten af.

Deel dit bericht

Scroll naar boven